Mikor forduljak kineziológushoz?


Életünk gondoskodik arról, hogy kibillentsen bennünket megszokott reakcióinkból, és új hozzáállásra, szokásokra, viselkedési formákra tanítson minket. Betegségek, munkahelyi gondok, kapcsolati problémák egyaránt alkalmasak lehetnek arra, hogy rávegyenek minket egyedi életmegoldásaink megtalálására.
A ma problémáira, kihívásaira adott válaszainkat, döntéseinket azonban jelentősen befolyásolják a múltban átélt traumáink és örömeink. A jövőnket pedig, természetesen, mai választásainkkal alkotjuk meg.
Múltbeli traumáink erőteljes negatív érzelmi stresszt okozva szinte beleégnek a memóriánkba. Ezeket a fájdalmas, vagy félelemmel teli emlékeket igyekszünk elfelejteni, akár létezésüket is letagadni, vagy legalábbis elkerülni őket. – Ugyan ki akarna újabb fájdalmat, vagy kudarcot átélni?

Ám éppen ezzel a hozzáállással korlátozzuk önmagunkat, és azt a képességünket, hogy tanulhassunk hibáinkból, vagy ki merjünk lépni a mások elvárásainak való megfelelésből, és saját egyéniségünknek, egyediségünknek megfelelően éljük életünket.

Rendszerünk egyaránt hatékony, akár tanulási képességzavar, akár valamely destruktív viselkedési formában nyilvánul meg ez az érzékelési korlátozottság, amit érzelmi stressz helyzetnek is hívhatunk. Az emberek észrevehetően jobban lesznek, és ezek a változások tartósan velük maradnak.

Kiknek ajánlom?


Mindazoknak, akik változásokat, nehéz helyzeteket élnek át életükben, és szeretnének sorsuk irányításában tevékenyen részt vállalni. Különösen ajánljuk azoknak, akik önértékelési problémákkal küzdenek, szeretnék megtalálni helyüket, feladatukat az életben, párválasztási, kapcsolatteremtési, kommunikációs problémáik vannak. Módszerünk különösen hatékony tanulási problémák - pl. dyslexia - okozta stressz feloldására.
Ne feledjük: ha mi megváltozunk, a világ is megváltozik körülöttünk! 

 A kineziológia oldásaim hatékonyan segítettek többek között az alábbi területeken:


Allergiák, asztma, alvászavar, baleseti trauma, beilleszkedési nehézségek, beszédzavarok, bőrproblémák, candida, depresszió, dyslexia, emésztési zavarok, energiahiány, függőségek, gyomorproblémák, gyermekvállalás, gyermeknevelési problémák, hajhullás, hallászavar, hiperaktivitás, immungyengeség, izomproblémák, klimax, koncentrációzavar, látásproblémák, migrén, menstruációs problémák, pajzsmirigy-problémák, pánikbetegség, párkapcsolati problémák, stressz, szorongások, tanulási problémák, viselkedészavarok, stb.