A szerzőről


Dr. Simon Katalin 1988-ban biológus mérnökként végezett a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd 1992-ben szerezte meg egyetemi doktori címét.

2001 óta praktizál kineziológusként, és segíti mindazokat, akik szívesen szembenéznek problémáik hátterével, szeretnék saját kezükbe venni életük irányítását, csökkenteni kiszolgáltatottságukat és új eszközöket kapni a szükséges változások megtételéhez.

Dr. Simon Katalin a  kineziológiai munka mellett asztrológiai tanácsadást is végez, esetenként felhasználva az oldási folyamatban a horoszkópot, mint információ forrást.

2008 óta a kineziológia 3 in 1, más néven One Brain ágának nemzetközi oktatója, majd 2010-től a módszer haladó oktatójává vált, majd 2013-tól a advanced trainerként a vezető tanárok csoportját erősíti. Így most már a 10. szintig oktathatja ezt a csodálatos segítő eljárást. Fontosnak tartja, hogy minél többen legyenek, akik jól ismerik és tudják is használni a stresszcsökkentő módszereket. Vallja, hogyha megszabadulunk blokkjainktól, boldogabb, teljesebb életet élhetünk, és ezen keresztül másokat is hozzásegíthetünk lényegi céljuk eléréséhez.

A 3 in 1 (One Brain) segítők képzése mellett előadásokkal, workshopokal tesz azért, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé váljanak a módszer azon elemei, amelyek izomtesztelés nélkül is hasznosíthatók, segítve mindennapi stresszek csökkentését és életünk minőségének javítását. Ezekről a kurzusokról a Chiron Stúdió honlapján tájékozódhatnak.

Dr. Simon Katalin házasságban él, három felnőtt gyermeke és egy unokája van. Nagyon érdekli az emberi élet értelme, a lélek fejlődése, a betegségek jelentése. Szívesen kutatja a test-lélek-szellem rejtett összefüggéseit, harmóniába hozásának lehetőségeit.