2016. február 17., szerda

A mellényzsebben elférő segítő



Talán te is érezted már, hogy jó lenne valamilyen azonnali segítséget találni, amikor fontos megmérettetés vagy vizsga előtt állsz, amikor egy családi vita után nehezen csillapodtok le, amikor rosszat álmodik a gyerek, és nehéz megnyugtatni, ha a munkahelyeden a hatalmas hajtás miatt „meghalni sincs időd” vagy éppen valami hirtelen tragédia ér.
Ha hiszed, ha nem, még a házikedvenceknél is remekül működik, ha állatorvoshoz visszük őket vagy hosszabb autóútra indulunk.

Ilyenkor gyakran nem is tudjuk, hogy mihez nyúlhatnánk, olyan sokkhatás alatt állunk. Szívvereésünk felgyorsul, légzésünk felszínesebbé válik.

Milyen jó lenne, ha volna egy olyan gyógyír, amit bátran bevehetünk, aminek nincs káros mellékhatása, ami nem okoz függőséget.

Jó hírem van számodra! Létezik ilyen gyógyír. A neve: elsősegélycsepp vagy rescue remedy.

Dr. Edward Bach, a Bach virágterápia atyja fedezte fel, és állította össze 1933-ban.  Ez a keverék a bevétele után 1-2 perccel már kifejti jótékony hatását. Felrázza szunnyadó életerőinket, hogy felkészítsen bennünket testi-lelki szinten a stresszhelyzettel való megküzdésre. Megteremti a legjobb feltételeket az esetleg szükségessé váló testi beavatkozásokhoz is.

Fontos, hogy nem helyettesíti, de remekül kiegészíti az orvosi elsősegélynyújtást.

Nézzük meg az összetételét!
 

Ernyős madártej: a pillanatnyi trauma feloldására szolgál, a sokk kiváló ellenszere.
Napvirág: A túzott idegi izgalom, rémület vagy pánikreakció feloldására szolgál.
Nebáncsvirág: Oldja a lelki stresszt, feszültséget.
Iszalag: Ajulás, eszméletvesztés, a helyzetből való kilépés vágyának oldása.
Cseresznyeszilva: Kontrollvesztés, remegés, kétségbeesés oldása.

Hogyan használjuk?


Csepegtessünk eg nagy pohár vízbe 4 cseppet, és kortyolgassuk el. Akár 5 percenként ismételhető, amíg meg nem nyugszunk.
Borogatásoknál, prizniceknél 0,5 liter víhez adjunk 4 csepp esszenciát.

Az elsősegélycsepp nagyobb gyógyszertárakban megvásárolható.

Hogyan tudhatsz meg többet róla?


Ha alaposabban szeretnél megismerkedni a Bach virágesszenciák csodálatos, gyengéd, ám hatékony gyógyító világával, jelentkezz a március 3-án induló Bach virágterápia tanfolyamra.

Az esemény facebook oldalát ide kattintva érheted el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése