2016. december 9., péntek

Kineziológia tanulás előtt állsz? Itt a válasz néhány kérdésedre


Nemrég valaki a One Brain tanfolyamokról érdeklődött. Mivel ez most sokaknak fontos lehet, úgy gondoltam, egy posztban is megjelentetem a válaszomat.

Csak akkor hasznos elvégezni a tanfolyamokat, ha segítőként szeretnék dolgozni?


A kineziológia tanulása mind a személyiségfejlődés, mind a segítővé válás szempontjából hasznos lehet.

A One Brain módszer, amit én tanítok, 13 egymásra épülő tanfolyamból áll. Itt olvashatsz arról, hog melyiken mit tanulunk. Ezek egyenként átlagosan 4 napos tanfolyamok, ami közel 300 órás tanulást jelent kb. 2 év alatt. Persze eleinte még nehéz tudni, hogy ez-e az az út, ami a miénk, és nem is kell egyben kifizetni az egészet, hanem szintenként elegendő. Az első 3 szint gyakorlatilag bárkinek ajánlható, annyira alapvető ismereteket ad a stresszről és a stresszkezelésről, amelyek a hétköznapi életben is jól használhatók.



Mettől meddig tartanak a tanfolyamok?


A tanfolyami napok nálam általában 9-17 óráig tartanak, közben van egy órás ebédszünetünk. Vizsgázni nem kell, de oktatókénr jogom van a tanfolyam megismétlését kérni, mielőtt aláírnám az adott szint elvégzését, ha úgy látjom, hogy valaki nem sajátította el megfelelően az anyagot. A tanfolyam elvégzéséről a hallgatók oklevelet kapnak.



Mennyibe kerül egy tanfolyami szint? 


A tanfolyamoknak szabott ára van, amitől nem térhetünk el. Ez jelenleg 15240 Ft/nap és 4000 Ft a jegyzet tanfolyami szintenként.

Én az első két szintet egyben tartom, és így is javaslom az elvégzését, mert ez az 5 nap már elegendő tesztelési gyakorlatot és ismeretet ad ahhoz, hogy otthon is lehessen gyakorolni a következő szintig.

A tanfolyamra a jelentkezési határidő a tanfolyam előtt egy héttel van. A regisztrációhoz név, cím, telefonszám, email cím és helyfoglaló befizetése szükséges. Az utaláshoz küldök számlaszámot válaszként a jelentkezési emailre. A befizetett foglaló nem jár vissza, de fél éven belül átvihető a Chiron Bt. más tanfolyamára.



Szükséges-e valamilyen előképzettség vagy speciális adottság a kineziológia elsajátításához?



Előképzettség vagy különleges adottság a kineziológia elsajátításához nem szükséges, de az elszántság, a gyakorlás, a tanulási hajlandóság annál inkább.

Célszerű elvégezni az összes szintet, ha szakmailag jól képzett segítő akarsz lenni. Ám a magyar természetgyógyászati rendszerben megfelelő előfeltételekkel (egészségügyi és természetgyógyászati modul elvégzése) a One Brain 3-as szint után lehet vizsgát tenni, majd ÁNTSZ engedélyes rendelőben a praktizálást megkezdeni.  Én a szakma tisztelete, az alapos tudás elsajátítása miatt a teljes képzés elvégzését elengedhetetlennek tartom, ha valaki ezzel a módszerrel akar dolgozni. És, természetesen, emellett fontos, hogy a magyar rendszernek megfelelően levizsgázzunk. Ez megtehető bármely olyan pontján a képzésnek, amikor már biztosak vagyunk abban, hogy hivatásként választjuk a kineziológiát.

A tanfolyamainkat megtalálod itt: http://www.chironstudio.hu/tanfolyamok

Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése