2013. február 13., szerda

"A növények boldog lelke..." - Bach virágterápia 5. rész

A tizenkét gyógyító virág - 3. rész

Békaliliom nyílása a Beregben
 "Rajtunk áll, hogy olyan gyógyszereket írjunk fel, amelyek jótékonyak, és rendelkeznek megfelelő erővel, hogy az embereket harmonikus élethez segítsék hozzá."
A cikksorozat harmadik részével válik teljessé a tizenkét személyiség típus, és a nekik megfelelő gyógyírek leírása.
  • Távolságtartás - Békaliliom: olyanoknak, akik bátran, beletörődően panasz nélkül viselik gondjaikat, anélkül, hogy másokat terhelnének vele, vagy hagynák magukat feladataiktól eltéríteni. Fejlesztendő erény: az öröm.
  • Türelmetlenség - Nebáncsvirág: olyanoknak, akik gondolkodásukban és tetteikben is gyorsak. ha betegek, azonnal meg akarnak gyógyulni. Képtelenek türelmet tanúsítani lassabb embertársaikkal kapcsolatban. Fejlesztendő erény: megbocsátás.
  • Lelkesültség: Vasfű: azoknak, akiknek szilárd elképzelései vannak az életről, és legfőbb vágyuk, hogy másokat is a "helyes útra" térítsenek. erős akaratúak, bátrak, mindig biztosak abban, amit tanítani akarnak. ha megbetegszenek, még sokáig talpon maradnak, folytatják munkájukat akkor is, ha mások már rég feladták volna. fejlesztendő erény: tolerancia.
Bővebb ismereteket szerezhetsz a tizenkét gyógyítóról és a többi csodás virágról is, ha beiratkozol következő Bach virágterápiás tanfolyamunkra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése