2015. október 21., szerda

Ha már jártál kineziológusnál - 3 tipp, hogy sokáig tartson a hatás


Az sem egyszerű, ameddig rászánjuk magunkat, hogy végre felkeressünk egy kineziológust.

És akkor egyszercsak eljön a pillanat, amikor vége van a kineziológiai oldásnak.
Jó esetben egy kisebb megvilágosodással távozunk. Gyakran felemelő érzések vannak bennünk. Néha, erősebben átérezzük ügyünk súlyát, mint valaha.

Ám nagy kérdés, hogy meddig tart ki a pozitív hatás? És mit tehetünk, hogy az eredmények tartósak maradjanak?

Erre nézve kapsz 3 tippet tőlem!

  1. Végezd a gyakorlatokat! Az oldás végén az esetek 90%-ban kapsz megerősítő gyakorlatokat. Ezek a gyakorlatok arra szolgáknak hogy tartóssá tegyék azokat a pozitívumokat, amiket az oldáson elértetek. Legtöbben az oldás utáni napokban még szorgalmasak vagyunk, de pár nap, 1-2 hét után alább hagy a lelkesedésünk. A kineziológia egy olyan módszer, ahol az önmagunkért vállalt felelősség áll a középpontban. Igazi, tartós eredményt akkor várhatunk, ha hajlandóak vagyunk rendszeresen tenni magunkért.
  2. Jó néhányan tapasztaljuk a visszaesésnek nevezett jelenséget is. Vagyis, hogy egy darabig sikerül az elhatározott pozitívumokhoz tartanunk magunkat, de aztán belefáradunk, és néha fel is adjuk a változást. Nincs türelmünk végigvinni a folyamatot. Ennek gyökere nem más, minthogy tudatalatt meg akarjuk büntetni magunkat a pozitív változásokért.
    A megoldás itt is a tudatosítás, és a gyakorlatok fokozott figyelemmel való végzése.
  3. Ritkán, de előfordulhat az is, hogy oldás után nemhogy jobban lennénk, hanem egy pár napig még erősebben érezzük az ügyünk súlyát. Ezt belobbanásnak nevezzük. Általában néhány nap alatt lezajlik. Ilyenkor rzékenyebbek, sértődékenyebbek lehetünk, mi nők még akár sírósabbak is. Ha ezt tapasztalnád magadon, akkor először is ne ijedj meg. Inkább örülj, hogy az eddig elrejtőzött, megtagadott érzések most búcsúzóul bejelentkeznek, hogy aztán végleg eltávozzanak. A feladat, hogy egyensúlyban tartsd magad, aminek a leghatásosabb eszköze a megerősítő gyakorlat.
Mintáink nagy érzelmi energiával rögzülnek bennünk testi-lelki-szellemi szinten egyaránt. Megváltoztatásuk emiatt szintén energiabefektetést, odafigyelést igényel. Fontos, hogy támogasd magad ebben a folyamatban.

Sok sikert kívánok a változásokhoz!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése