2017. február 3., péntek

Blogszülinap - 5 éves a kinezkata blog


Repül az idő, felnőnek a gyerekek hamar!
És bizony nincs ez másképp egy blog életében sem. Az idén lett 5 éves a "kinezkata blog", aminek elkezdésekor azt a küldetést szántam, hogy népszerűsítse magyarországon a kineziológiát, különösen szívem csücskét, a One Brain módszert, és szakmai támpontot adhasson kollégáimnak, tanítványaimnak. A visszajelzések alapján bátran mondhatom, hogy jó úton haladunk! (Én is, és a blog is😊 )

Az első bejegyzés 2012. január 22-én született, stílusosan egy 1-es napon. Arról szólt, hogy hogyan gondolkodjunk stresszben? Ide kattintva elolvashatod. Ezt a cikket akkor 52 ember olvasta, és nagyon köszönöm nekik az érdeklődésüket, mert nélkülük nem folytatódott volna a cikk sorozat.

A blog eddigi élete számokban:

Az öt év alatt 130 bejegyzés született, amelyre 56822 látogató kattintott kíváncsian. 

Az 5 legnépszerűbb bejegyzés:

  1. A legnépszerűbb bejegyzés az árakról szól: melyik szolgáltatásom mennyibe kerül? Erről sokan nem beszélnek nyíltan, ám nálam megtaláljátok itt. 1874-en voltatok kíváncsiak rá!
  2. 1663-an olvastátok el, hogy Mikor forduljunk kineziológushoz? Itt megnézheted, ha te még nem láttad.
  3. A harmadik legnépszerűbb cikk a tanulást segítő gyakorlatokról szólt: Kapaszkodj egyre magasabbra a tanulási létrán!  1450 olvasót érdekelt.
  4. Szintén népszerű köreitekben az "Ugorj a békákkal" gyemektanfolyamról szóló cikkem, amelyik a 4. helyen végzett 1300 olvasóval.
  5. És a népszerűségi lista 5. helyezettje: Miért érdemes kineziológiát tanulni? 1246 olvasója volt.
És akkor álljon itt a legkevésbé olvasott cikk linkje is: Felnőnek-e a gyerekek? Tettem fel okosan a kérdést, ám mindössze 10-en voltatok kíváncsiak a válaszokra😀

És most nézzünk benneteket, olvasókat!

Legtöbben Magyarországról olvastok 41063 olvasás, de vannak olvasóim Oroszországból, az USA-ból, és a környező országokból is. Kedvenc böngészőtök a Chrome, az oprációs rendszeretek pedig a Windows.
A keresési kulcsszavak: stressz, belső gyermek meditáció, kinezkata, Simon Kata kineziológus.

Legtöbben a FB-ról találjátok meg a blogot, de jöttök a Google keresésekből és a Stúdió honlapjáról is www.chironstudio.hu .

Köszönöm szépen eddigi támogató figyelmeteket! Örömmel veszem, ha javaslatokat tesztek olyan témákra, amelyek érdekelnek benneteket!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése